BELLA BOUTIQUE’NİN 3.’CÜ ŞUBESİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Çarşamba İlçesinde hizmeti ve kalitesi ile sektöre iddialı bir giriş yapan Bella Boutıque Giyim Mağazasının 3’cü Şubesi düzenlenen görkemli açılış töreni ile hizmete girdi.

ÇARŞAMBA - 16-07-2026 16:36

Çarşamba İlçesi Sarıcalı Mahallesi Meserret Sokak üzerinde açılışı gerçekleştirilen Bella Boutıque mağazasının 3’cü Şubenin açılış törenine ,Çarşamba İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam,Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya,Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala,Çarşamba Terziler Odası Başkanı Enver Yılmaz,Çarşamba Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Dündar ve çok sayıda davetlilerin katılımı ile hizmete açıldı.

Derya Kaygana ve Hülya Aksoy’un işletmeciliğini yaptığı Bella Boutıque Giyim Mağazasının açılış kurdelesini Çarşamba İlçe Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam,Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya,Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala,Çarşamba Terziler Odası Başkanı Enver Yılmaz,Çarşamba Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Dündar ve işletme sahipleri Derya Kaygana ve Hülya Aksoy birlikte kesti.

Açılışta Bella Boutıque Giyim Mağazası işletme sahipleri Derya Kaygana ve Hülya Aksoy açılışa katılan tüm misafirler ile yakından ilgilenerek teşekkür etti.Açılış programı daha sonra yapılan  ikramların ardından son buldu.

Modern çizgileri ve farklı tarzlara hitap eden ürün seçenekleriyle hizmet vermeye başlayan Bella Boutique, kaliteyi ve şıklığı avantajlı fiyatlarla buluşturarak Çarşamba’nın  yeni moda adreslerinden biri olmayı hedefliyor.

Medya Çarşamba İnternet Haber  Sitesi olarak Bella Boutıque Giyim Mağazası işletme sahipleri Derya Kaygana ve Hülya Aksoy’a  hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HABER : EMİN İNAN

Günün Diğer Haberleri