Uzun yıllar Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde seçim müdürlüğü görevini yürüten İsmail İlhan Aksoy, İlkadım İlçe Seçim Müdürü olarak atandı. Aksoy’a Çarşamba’daki hizmetleri dolayısıyla plaket takdim edildi. Çarşamba İlçe Seçim Müdürü İsmail İlhan Aksoy’un yeni görev yeri belli oldu. Uzun yıllardır Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde seçim hizmetlerinin yürütülmesinde görev alan Aksoy, İlkadım İlçe Seçim Müdürü olarak atandı. Görev yaptığı süre boyunca seçim süreçlerinin sağlıklı ve düzenli şekilde yürütülmesi için çalışan Aksoy için Çarşamba’da veda programı gerçekleştirildi.
HİZMETLERİ İÇİN PLAKET VERİLDİ
Çarşamba’daki görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı İsmail İlhan Aksoy’a, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Akbulut tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Yeni görevine başlamaya hazırlanan Aksoy, Çarşamba’da geçirdiği yılların kendisi için önemli hatıralar bıraktığını belirterek çalışma arkadaşlarına ve ilçede görev yaptığı süre boyunca birlikte çalıştığı isimlere teşekkür etti.
“VİCDANIM RAHAT, GÜZEL ANILARLA AYRILIYORUM”
Aksoy veda konuşmasında duygularını şu sözlerle ifade etti: “Görev yaptığım süre boyunca çok güzel dostluklar edindim. Vicdanım rahat, güzel anılarla Çarşamba’dan ayrılıyorum. Burada birlikte görev yaptığım, yolumuzun kesiştiği herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.” Uzun yıllar bölgede görev yapan ve seçim süreçlerindeki tecrübesiyle tanınan İsmail İlhan Aksoy, bundan sonraki görevini İlkadım İlçe Seçim Müdürlüğü’nde sürdürecek.