19-27 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilerini karşılayacak olan kitap fuarı, 70’in üzerinde yerel ve ulusal yayınevi ile birçok yazar ve sanatçıyı bir araya getirecek. Onur konuğu Sadık Yalsızuçanlar’ın yanı sıra Nurullah Genç, Dursun Ali Tökel, Şaban Sağlık, Yunus Nadir Eraslan ve Dilek Cesur gibi isimler fuarda okurları ile bir araya gelecek. Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Mehmet Kemiksiz de konser verecek.
BAŞKAN DÜNDAR’DAN KİTAP FUARINA DAVET
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, tüm vatandaşları bu kültür şölenine davet ederek "Çarşamba'mızda bir gelenek haline getirdiğimiz kitap fuarımız yarın açılıyor. Çok kıymetli yazarlarımız fuarda bizlerle olacak. Hemşehrilerimiz için bir dizi etkinlik hazırladık. Dokuz gün boyunca Çarşamba'mızda edebiyat, eğitim, sanat dolu programlar olacak. Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyor, yarın gerçekleştireceğimiz açılışa tüm hemşehrilerimizi bekliyorum" dedi.
Fuar her gün 10.00–20.00 saatleri arasında ücretsiz ziyaret edilebilecek.
Öğrenciler, öğretmenler ve tüm kitapseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunan Çarşamba Kitap Fuarı, aynı zamanda bölgenin kültürel hayatına da önemli katkı sağlayacak.