ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 06-09-2022 00:46

AHMET ÇUBUK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

2 Ekim 2022 Tarihinde gerçekleştirilecek olan Çarşamba Ticaret ve Snayi Odası Başkanlığı seçimine Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu  üyesi Ahmet Çubuk’da adaylığını açıkladı.

AHMET ÇUBUK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz hafta içinde Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu Meclis toplantısında 2 Ekim 2022 tarihinde kongre tarihi alarak seçime gidileceğini duyurmuştu.Alınan bu karar doğrultusunda önceki günlerde  Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan yardımcısı Ayhan Sonkaya adaylığını açıklamıştı.Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı mevcut başkanı Ahmet Yılmaz bugün sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklama sonrasında yeni dönemde aday olmayacağını belirtmişti.

Mevcut başkan Ahmet Yılmaz’ın yeni dönemde aday olmayacağı kesinleşirken son olarak Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu  üyesi Ahmet Çubuk’un 2 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası kongresinde aday olduğunu açıkladı.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi odasında kongre  heyecanı devam ederken ilerleyen günlerde süpriz isimlerin aday çıkması bekleniyor.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin