Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
ASAYİŞ

Almanya’da vahşet! Çarşambalı Mustafa Akan, taksisinde cinayete kurban gitti

Almanya’nın Berlin Şehrinde yaşayan ve ikinci iş olarak taksicilik yapan 49 yaşında ki Çarşambalı Mustafa Akan’ın iki gün önce aracında vahşice boğazı kesilerek cinayete kurban gittiği öğrenildi.

Almanya’da vahşet! Çarşambalı Mustafa Akan, taksisinde cinayete kurban gitti
Paylaş:

Edinilen bilgilere göre olay,  Perşembe sabahı Almanya’nın Berlin şehrinde meydana geldi. Almanya doğumlu olan, 2 çocuk sahibi Çarşambalı 49 yaşında ki Mustafa Akan, Perşembe günü erken saatlerde taksi durağına gitti. İddiaya göre, yabancı uyruklu olduğu düşünülen bir müşteri onun aracına bindi. 7 kilometre sonra Mustafa Akan’ın taksinin yanında boğazı kesilmiş olarak yerde yatan cesedi bulundu. Alman Polisi cinayeti işlediği ileri sürülen katil yâda katilleri yakalamak için çalışma başlattı.

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.