ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 15-02-2023 22:47   Güncelleme : 15-02-2023 23:04

ÇARŞAMBALI MUHTARDAN ANLAMLI BAĞIŞ

06 Şubat Tarihinde meydana gelen  7,7 ve 7,6 şiddetinde gerçekleşen Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli depremde yaralar sarılmaya devam ediyor. 10 ilimizi etkileyen depremde mağdur olan depremzelere yurtdışından ve yurt genelinde yardımlar devam ediyor.  

ÇARŞAMBALI MUHTARDAN ANLAMLI BAĞIŞ

                35 bin vatandaşımızın hayatını kaybettiği 110 bin vatandaşımızın yaralandığı ve 13 milyon vatandaşımızı etkileyen depremzedelere Çarşamba’dan bir çok yardım tır gönderilmiş Çarşamba adeta seferber olmuştu.

                Çarşamba ilçemizde örnek davranışta bulunarak 1 yıllık muhtarlık maaşını depremzedelere bağışta bulunan Çarşamba ilçemizin başarılı ve çalışkan muhtarlarından  Şenyurt Mahalle muhtarı ve aynı zamanda Çarşamba'nın değerli işadamı Atmaca Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  Adem Atmaca takdir topladı. Muhtar Adem Atmaca yaptığı açıklamada depremzedelerin mağduriyeti hepimizin mağduriyeti elbetteki manevi duygularımız her zaman onlar ile birliktedir. Depremzede kardeşlerimizin kayıpları duygu ve , sözcükler ile anlatılamaz bizlere düşen maddi ve manevi onların yanında olabilmektedir.Bizlerde Çarşamba Muhtarlar Derneği olarak muhtarlarımızın yapmış olduğu yardımlarımızı bizzat  deprem bölgemize giderek hem yardımlarımızı teslim ettik,hemde enkaz çalışmalarına yardımda bulunduk.

              Kayıplarımız bizi derinden yaralamıştır, ülke olarak çok zor dönemlerden geçiyoruz, Türk milleti olarak bu zor dönemleri birlik ve beraberlik içerinde atlatacağız. Diğer muhtar kardeşlerimizin de en az benim kadar destekte olacaklarını  olmaya da devam edeceklerini  düşünüyorum . Şahsıma  ne görev düşerse her an yapmaya hazırım diyerek  sözlerini tamamladı.

 

HABER:EMİN İNAN

 

AdminAdmin