SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 17:11

BAĞIMSIZ ADAY DÜNDAR'DAN ÇTB'YE ZİYARET

2004 – 2019 yılları arasında 3 dönem Çarşamba Belediye Başkanlığı görevini yürüten Çarşamba Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’ı ziyaret etti.

BAĞIMSIZ ADAY DÜNDAR'DAN ÇTB'YE ZİYARET

ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, ÇTB’yi ziyaret eden Dündar’a Samsun ve Çarşamba’da gerçekleşen ticari çalışmalar ve ilçede yürütülen yatırım, tarım ve ticaret faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

Çarşamba Ticaret Borsası’nda gerçekleşen, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Meclis Üyesi Hüseyin Işık ve Kurucu Meclis Başkanı Nurettin Öztekin, Hüseyin Dündar, Şeref Çelebi ve Fahri Dalgıç’ı ağırladı.

Çarşamba Ortak Paydamızdır

Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik çalışmaların başladığını ifade eden Hüseyin Dündar, “Çarşamba’mız için çalışmak ve belediyeciliğe kaldığımız yerden devam etmek için yola çıkmış bulunuyoruz. Hepimizin ortak paydası Çarşamba ve Çarşamba’yı olduğundan daha ileriye götürmektir” dedi.

Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz, Çarşamba’ya dair konuların istişare edildiği görüşme sonrasında Dündar’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik yürüteceği çalışmalarda başarılar diledi.

 

AdminAdmin