SİYASET
Giriş Tarihi : 10-02-2024 18:17

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN DÜNDAR’DAN EMİN İNAN’A ZİYARET

Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, seçim çalışmaları kapsamında Denge Gazetesi Çarşamba Temsilcisi ve Medya Çarşamba İnternet Haber Sitesi Sahibi Emin İnan’a ziyarette bulundu

BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN DÜNDAR’DAN EMİN İNAN’A ZİYARET

Ziyarette bir konuşma yapan başkan adayı Dündar şu ifadelere yer verdi.Çarşambamızda üç dönem  Belediye Başkanlığı yaptığım.Yaklaşan yerel seçimler neticesinde  Çarşambalı hemşerilerimizde bizlere mesajlar atarak  aday ol çağrısı yaptılar.Tabiki hemşehrilerimizin  çağrısına kayıtsız ve duyarsız kalmayarak  31 Mart seçimlerinde tekrardan Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan adaylığı için bu yola çıktık.

Üç gün önce seçim startımızı vererek çalışmalarımıza başladık ve gittiğimiz her yerde müthiş bir teveccüh ve sevgi seli var.Bu inşallah 31 Mart’ta kadar devam eder ve 31 Mart’ta Çarşambalının kendi çıkardığı kendi adayına oy ve yetkiyi vererek hizmet noktasında yolumuza emin adımlarla yürürüz.

Bu çıktığımız yolda bizleri yalnız bırakmayarak ve desteklerini esirgemeyen tüm Çarşambalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum diyerek,son olarak Çarşamba günü saat: 13.30’da Abdullah Paşa meydanında açılışını yapacağımız Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına tüm Çarşambalı hemşehrilerimizi açılışımıza davet ediyorum’’.Dedi.

Ziyarette Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan adayı Hüseyin Dündar,Medya Çarşamba Canlı yayın stüdyomuzu gezerek Emin İnan’a başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denge Gazetesi Çarşamba Temsilcisi ve Medya Çarşamba İnternet Haber Sitesi Sahibi Emin İnan , Bağımsız Çarşamba Belediye Başkan adayı  Hüseyin Dündar’a ve beraberindekilere teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

AdminAdmin