ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 27-01-2026 14:16

BAŞKAN ADAYI AKBAŞ ÜYELERİMİZİN TALEP VE İSTEKLERİNİ ÇÖZMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK

07 Şubat 2026 tarihinde gerçekleştirilecek olan Çarşamba Fırıncılar Odası genel kurulu için seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı İsa Akbaş, “Üyelerimize ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, taleplerini dinliyor ve yapacağımız çalışmalar ile alakalı bilgiler veriyoruz” dedi.

BAŞKAN ADAYI AKBAŞ ÜYELERİMİZİN TALEP VE İSTEKLERİNİ ÇÖZMEK İÇİN BU YOLA ÇIKTIK

Çarşamba Fırıncılar Odasının 07 Şubat 2026 tarihinde Çarşamba Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan genel kurulu için üye ziyaretlerini sürdüren Çarşamba Fırıncılar Odası Başkan Adayı İsa Akbaş, “11 Ocak tarihinde başkan adaylığımı açıklamamın ardından üye ziyaretlerimize başladık.

Tüm üyelerimizi tek tek geziyor ve taleplerini dinliyoruz. Üyelerimiz daha önce bu şekilde ziyaret edilmediklerini ve seçimden seçime genel kurula davet edilip oy kullandıklarını söylüyorlar. Biz 07 Şubat tarihinde seçildiğimizde yine sürekli üyelerimizi ziyaret edeceğiz. Üyeleri ile birlikte çalışan, üyelerinin taleplerini ve isteklerini çözmek için mücadele veren bir oda görünümüne odamızı getireceğiz” şeklinde konuştu.

PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ

Üye ziyaretlerinde taleplerini dinlemenin yanı sıra üyelere projelerini anlattıklarını da dile getiren Başkan Adayı Akbaş, üyelerin yararına olacak projeleri hayata geçireceklerinin teminatını verdiklerini, üyelerin de kendilerine yaklaşımlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiklerini söyledi.

HABER:EMİN İNAN 

AdminAdmin