SİYASET
Giriş Tarihi : 01-02-2024 20:48

BAŞKAN ADAYI YÜRÜKCÜ'DEN ÇTB'YE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükcü ve Parti heyeti Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz’ı ziyaret etti.

BAŞKAN ADAYI YÜRÜKCÜ'DEN ÇTB'YE ZİYARET

Çarşamba Ticaret Borsası’nda gerçekleşen, Çarşamba’nın ticari hayatına dair konuların konuşulduğu ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hacı Toraman, Çarşamba Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Zeren, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Genel Sekreter Sercan Yaşar, Meclis Üyeleri Remzi Erdönmez, İlhan Peker, Mehmet Arslan, Mehmet Çalışkan ve Kurucu Meclis Üyesi Nurettin Öztekin, Yörükcü ve CHP Heyetini ağırladı.


Gerçekleşen Ziyarette Başkan Yılmaz, Ticaret Borsası’nın kapılarının tüm Siyasi Partiler, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler ve her şeyden önce halka açık olduğunu vurguladı. Yılmaz, “İlçemiz ve üyelerimiz için çalışırken, ilçemize katkı sağlayacak tüm siyasetçilerimiz ile görüş alışverişinde bulunuyoruz” ifadelerine yer verdi.


Ziyarette görüşlerini belirten Yörükcü,“Ticaret Borsamızın Çarşambamıza kattığı çalışmaları dikkatle takip ediyoruz, farklı belediyecilik anlayışı ile borsamız ile ortaklaşa çalışmalar hayata geçirmek ilçemize fayda sağlayacaktır ” dedi.


Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz, Çarşamba’ya dair konuların gündeme getirildiği görüşme sonrasında Yörükcü ve Parti Heyetine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

 

AdminAdmin