SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 22:25

BAŞKAN ADAYI YÜRÜKCÜ’YE DİKBIYIK’TA SEVGİ SELİ

Cumhuriyet Halk Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükcü, Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü,Samsun Milletvekili Murat Çan,İl Başkanı Mehmet Özdağ,TÜMBELSAN Başkanı Suat Yıldız,Çarşamba İlçe Başkanı Temel Baş ve çok sayıda partili ve vatandaşların katılımlarıyla  Dikbıyık Mahallesi’nde düzenlenen miting adeta gövde gösterisine dönüştü

BAŞKAN ADAYI YÜRÜKCÜ’YE DİKBIYIK’TA SEVGİ SELİ

Dikbıyık Mahallesi meydanında düzenlenen mitingde CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükcü’ye yoğun ilgi gözlerden kaçmadı.

Meydanda toplanan kalabalığa bir konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükcü şu ifadelere yer verdi.’’Bugün doğup büyüdüğüm bu topraklarda sofrasında yemeğini ve ekmeğini benimle paylaşan siz değerli dost arkadaş ve hemşehrilerimin karşısında olmaktan ayrı bir heyecan ve mutluluk duyuyorum.

Beni tanıyorsunuz. Sizlerin elinde ve yanında yıllarca büyüydüm. Sizin desteğinizle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yöneticisi İlçe Başkanı oldum. Ve yine sizin desteğinizle Cumhuriyet Halk Partisinin Çarşamba  İlçe Belediye Başkanı adayı oldum.

31 Mart’ta da sizden alacağım helal oylarınızla Çarşamba ilçemize belediye başkanı olmak istiyorum. İnanıyorum ki, ben sizlerin çocuğunuzum ve sizlerle birlikte bunu başaracağım. Bugün yanımda Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Cevat Öncü var. Birlikte hem Samsun hem Çarşamba’ da sosyal demokrat  belediyeciliği, halkçı belediyeciliği tüm Türkiye’ye örnek olacak şekilde icra edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Sevgili hemşehrilerim

Tam 20 yıldır Çarşamba’yı yöneten siyasi anlayış ilçenin her tarafına astıkları pankartlarda, dağıttıkları afişlerde, “ Gerçek belediyecilik yapacağız.” Diyorlar. Bende buradan sizlerin huzurunda soruyorum 20 yıldır yaptığınız belediyecilik neydi? 20 yıldır yaptığınız belediyecilik, gerçek belediyecilik değil miydi? Çarşamba’nın 20 yılını gerçek olmayan yalan belediyecilikle mi yönettiniz?

Gerçek belediyecilik Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da, Mansur Yavaş’ın Ankara’da, geçmişte rahmetli Muzaffer Önder’in  Samsun’da ve Murat Karayalçın’ın Ankara’da, Hüseyin Değerli’nin Çarşamba’da yaptığı sosyal demokrat belediyecilik anlayışıdır, onu da ancak biz yaparız.

Gerçek belediyecilik, bütün yalanın, adam ayırmanın olmadığı belediyeciliktir. Gerçek belediyecilik, Çarşamba ovasına zehir santrali kurulmasına izin vermeyen, ovayı zehirlemeyen, çiftçiye, köylüye destek veren belediyeciliktir. Gerçek belediyecilik, ilçenin ormanlarını kırmadan, tarım arazilerine zarar vermeden, organize sanayi alanları oluşturan belediyeciliktir. Gerçek belediyecilik, ilçe halkının sıkıntılarını bilmek, o sıkıntılara çözüm bulma belediyeciliğidir. Gerçek belediyecilik, işsize iş, aşsıza aş bulmaktır. Garip gurabayı, fakir fukarayı ezdirmemektir. Çiftçiye destek, esnafa destek vermektir. Gerçek belediyecilik, hangi partiye oy verirse versin, siyasi görüşü ne olursa olsun, bizim kapımız herkese açık demektir. Gerçek belediyecilik, iktidar partisinin seçim meydanlarında söylediği gibi “ Bize oy vermezseniz hizmet alamazsınız.” düşüncesi değildir.

Sizin takdirinizle Allah’ın izniyle 5 yıllığına bu makam bize nasip olursa sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışı ile sizlere öyle hizmetler sunacağız ki, 5 yılın sonunda bizleri bırakmak dahi istemeyeceksiniz. Buna inancım tamdır.

Biz kendimize güveniyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizin de bize güvenmesini istiyoruz. Bu evladınıza desteğinizi esirgemeyiniz. Bu evladınız sizin güveninizi boşa çıkarmayacaktır. 31 Mart’ta yeni bir Çarşamba’ya, yeni bir geleceğe, yeni bir bahara, yeni bir hizmet anlayışına, sosyal demokrat halkçı bir belediye yönetimine tam yol ileri diyelim.

Seveceğiz, sevileceğiz,ülkemiz ve Çarşamba’mız adına 31 Mart’ta dostluk, kardeşlik duyguları içinde, demokrasi şenliği olan bir  seçimi hep birlikte gerçekleştireceğiz ve sonucunda kazanan biz olacağız.’’dedi

HABER:EMİN İNAN    

AdminAdmin