TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 01-09-2022 13:27

Başkan Akgül, Yüzlerce Öğrenciyi Teknofest’le Buluşturdu

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e gitmek isteyen öğrencilerin taleplerini geri çevirmedi ve öğrenciler için 6 günlük TEKNOFEST gezi turu düzenledi. 

Başkan Akgül, Yüzlerce Öğrenciyi Teknofest’le Buluşturdu

 

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen ve bu yıl Çarşamba Havaalanında 5.si düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, bu yıl da sürpriz ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.  

“GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
Öğrencilerin TEKNOFEST hayalini gerçekleştiren Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Öğrencilerimizin yolu açık olsun. Öğrencilerimizin hayali bu büyük festivale gitmekti, bizlerde bu hayali gerçekleştirdik. TEKNOFEST, Türkiye’nin en büyük teknoloji etkinliğidir. Günümüz dünyasında gerçek anlamda bağımsızlığın birinci şartı, teknolojiyi tasarlayan, geliştiren, üreten ve ihraç eden ülke konumuna ulaşmaktır. Ülkemizin ‘Milli Teknoloji Hamlesi’nin başarıya ulaşması, teknoloji üreten bir toplum haline dönüşmemizle mümkündür. 

 

“HAYALLERİNİZ PEŞİNDEN GİDİN” 

 

Lütfen hayalleriniz peşinden gidin diyerek gençlere seslenen Başkan Akgül, “ Siz bu yoldan gittiğinizde yanınızda tüm imkânlarıyla devletinizi bulacaksınız. Öğrencilerimize güzel bir gezi turu geçirmelerini diliyorum. Yolları açık olsun” dedi. 

AdminAdmin