Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
GÜNCEL

BAŞKAN DOĞAN, GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

19 Eylül Gaziler Günü, Samsun’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Gaziler Günü’nde bir dizi programla gazilerle bir araya gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan “Her köşesi kahramanlıklarla dolu aziz vatanımız uğruna mücadele etmiş tüm gazilerimize minnettarız” dedi.

BAŞKAN DOĞAN, GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Paylaş:

 

19 Eylül Gaziler Günü’nde Samsun’da Gaziler Günü Anma Programı düzenlendi. Onur Anıtı’na Çelenk Koyma Töreni ile başlayan programın ardından  ‘Kahramanlarla Yürüyoruz’ başlığıyla gaziler, öğrenciler ve protokol ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyüş gerçekleştirdiler. Büyükşehir Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilen Anma Töreni de saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Törende günün anlam ve önemini anlatan şiir okumaları, Kahramanlık Türküleri Konseri, halk oyunları gösterisi yer aldı. Gerçekleştirilen anma programlarına; Samsun Valisi Orhan Tavlı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, gaziler ve protokol üyeleri katıldı.

“Gaziler yaşayan anıtlarımız”

Gaziler Günü vesilesiyle gazi derneklerini ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan gün dolayısıyla mesajını paylaştı. Başkan Doğan, “Bugün bizim kahraman gazilerimize duyduğumuz minnetin bir ifadesidir. Şehitlerimize ve gazilerimize olan minnetimiz her gün baki. Bizler gazilik ve şehitlik unvanını en yüce değerler olarak benimseyen bir milletiz. Bu nedenle şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatacak, gazilerimizi her zaman baş tacı edeceğiz.  Biliyoruz ki bu vatan bize şehitlerimizin, gazilerimizin emanetidir. Onların bağımsızlık uğruna gösterdiği cesaret ve fedakarlık bizim ve gelecek nesillerin ilham kaynağıdır. Her köşesi kahramanlıklarla dolu aziz vatanımız uğruna mücadele etmiş tüm gazilerimize minnettarız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bayrağımız uğruna mücadele vermiş tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 19 Eylül Gaziler Günü’nde; kahramanlığın ve vatanseverliğin yaşayan abideleri olan tüm gazilerimizin gününü kutluyor onlara sağlık, huzur ve esenlik dolu bir yaşam diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.