ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 06-03-2023 21:08

BAŞKAN DOĞAN’DA BERAT KANDİLİ MESAJI

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Berat Kandili’nin tüm İslam alemine sağlık, barış ve huzur getirmesini diledi.

BAŞKAN DOĞAN’DA BERAT KANDİLİ MESAJI

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında Ramazan’ın müjdesi Berat Kandili’nin tüm İslam alemine birlik, beraberlik, sağlık ve barış getirmesini diledi. 

Başkan Halit Doğan mesajında; “On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi, af ve mağfiret gecesi Berat Kandili’ne ulaşmış olmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Rabbim, Ramazan ayına ulaşmamızı nasip eylesin.  Kandil gecemiz gönüllerimize ferahlık, geçmişimize rahmet, geleceğimize bereket olsun. Cenab-ı Allah, bu mübarek gecede tüm dualarımızı kabul eylesin. Yaşanan deprem felaketi nediyle zor günler geçirdik. Rabbim bugünleri birlikte aşmayı nasip etsin. Yaralarımızı el ele vererek saracağız. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü kaza ve beladan korusun. Ramazan ayının müjdecisi Berat gecemizin, ülkemize, tüm İslam alemine barış, sağlık ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim. Dualarımız kabul, Berat Kandilimiz mübarek olsun” ifadelerine kullandı.

AdminAdmin