Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
GÜNCEL

Başkan Sandıkçı: Canik’imizin gelişim sürecini yeni projelerle taçlandıracağız

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni projeler ve yatırımlarla ilçeyi daha ileriye taşıyacaklarını ifade etti. Başkan Sandıkçı, “Canik’imizi geleceğe taşıyan projeleri ve yatırımları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

Başkan Sandıkçı: Canik’imizin gelişim sürecini yeni projelerle taçlandıracağız
Paylaş:

 

Canik Belediye Meclisi Eylül Ayı Açılış Toplantısı, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

İlçede devam eden çalışmalar hakkında meclis üyelerine bilgiler aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik’te planlamalar dâhilinde çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade ederek, “Canik’imizi geleceğe taşıyan projeleri ve yatırımları ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Büyük ilgi
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’ne olan ilginin her geçen gün arttığına işaret eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde bilim ve teknolojiye hâkim nesilleri yetiştirmeye devam ediyoruz. 7’den 70’e her yaş grubundan vatandaşımızı ve sivil toplum kuruluşlarımızı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde ağırlamayı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin, bilim ve teknoloji alanında aldıkları eğitimlerle Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerini daha ileriye taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz. Ayrıca, ailelerimizi de atölyelerimizde, keşif alanlarımızda, laboratuvarlarımızda bilim ve teknoloji etkinlikleriyle buluşturuyoruz” diye konuştu.

Canik’te ulaşım atağı
İlçenin ulaşım ağını yeni yollarla güçlendirmeyi sürdürdüklerini vurgulayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde ulaşım yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yol açma çalışmalarıyla ilçemizin ulaşım ağını güçlendirmeyi sürdürüyoruz. Sahada büyük bir titizlikle çalışmaya devam ediyor, konforlu ve güveli yolları hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Azim ve gayretle çalışmayı sürdürerek, her alanda Canik’imizin gelişim sürecini yeni projelerle taçlandıracağız” ifadelerinde bulundu. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından son buldu.

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.