SPOR
Giriş Tarihi : 28-04-2024 18:30

BAŞKAN YILDIRIM'DAN ALTYAPIYA ÖZEL İLGİ

Çarşambaspor Kulüp Başkanlığına geldiğinden bu zamana kadar 5 Yıl içerisinde hem A takıma hemde Çarşambaspor altyapıya oldukça önem veren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, alt yaş grubu takımları yakından ilgileniyor.

BAŞKAN YILDIRIM'DAN ALTYAPIYA ÖZEL İLGİ

Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, kulübün altyapı oyuncularıyla özel olarak ilgileniyor. Çarşambaspor'un geleceği için genç yeteneklerin gelişimine önem veren Yıldırım, teknik heyetten sık sık bilgi alıyor. Yıldırım, genç futbolcuların geleceğe hazırlanmaları için altyapıya verdiği destekten bahsetti. Amacının genç yetenekleri hem futbol sahasında hem de akademik olarak en üst seviyeye taşımak olduğunu belirten Yıldırım, altyapıya yapılan yatırımların kulübün uzun vadeli başarısını etkileyeceğini vurguladı.

"BÜYÜK BİR GAYRET İÇİNDEYİZ"

Oyuncular ile yakından ilgilenen Başkan Yıldırım, "Çarşambaspor'umuzun geleceği için gençlerin yeteneklerini ortaya çıkarmak ve onları profesyonel futbolcular olarak yetiştirmek adına büyük bir gayret içindeyiz. Sadece iyi futbolcular değil, aynı zamanda iyi insanlar olarak yetişmelerini hedefliyoruz. Genç yaş grubu oyuncularımızın teknik ve fiziksel yeteneklerini geliştirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Çarşambaspor'un kendi yetenekleri ile gelecekte söz sahibi olması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin