ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 09-12-2022 22:52

Başkan Yılmaz ve ÇTB Meclisinden STB Başkanı Çakır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, ÇTB Meclis Üyeleri ile birlikte Oda organ seçimleri sonucu güven tazeleyen Samsun Ticaret Borsası (STB) Başkanı Sinan Çakır’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Yılmaz ve Çakır ziyarette Samsun ve Çarşamba’da devam eden projeleri ve yürütülen alt yapı çalışmalarını istişare etti.

Başkan Yılmaz ve ÇTB Meclisinden STB Başkanı Çakır’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gerçekleşen Oda ve Borsa seçimleri sonucu güven tazeleyen STB Başkanı Çakır’ı kutlayan başkan Yılmaz, “Bir kez daha Samsun Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen STB Başkanımız Çakır’ı tebrik ediyor, Samsun’a ve üyelerine sundukları hizmetlerinde başarılar diliyorum, yeni dönemlerimizde Borsalar olarak yürüttüğümüz ortak çalışmalarımıza devam ederek şehrimiz için üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyarette Başkan Yılmaz ve Çakır, Samsun ve Çarşamba’da yürütülen yeni projelerin bölgeye olan katkılarını istişare etti. Çakır, gelecek dönemin ekonomisinde Samsun’un çok büyük bir payı olacağını ve bu payda en çok yeri olacak ilçelerden birisinin Çarşamba olacağını vurguladı.

2022 yılının son ayında, bölgede yapılan tarımsal çalışmaları değerlendiren Yılmaz, “Bölgemiz gücünün her yıl olduğu gibi bu yılda artırmaya devam etmiştir, ancak biz bu ilerleyişi daha da kuvvetlendirmek istiyoruz, tarım ürünlerindeki avantajımızı kullanarak, önümüzdeki yıllarda çok daha iyi bir konuma ulaşmış olmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

AdminAdmin