ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 11-12-2022 19:46

BAŞKAN YILMAZ'DAN BAŞSAVCI YEĞİN'E ZİYARET

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, ÇTB Meclis Üyeleri ile birlikte Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin’i makamında ziyaret etti. Yılmaz ve Yeğin, gerçekleşen ziyarette bölgenin tarımsal değeri en yüksek ürünlerinden olan fındığın ilçeye sunduğu katkıları ve ticaretini istişare etti.

BAŞKAN YILMAZ'DAN BAŞSAVCI YEĞİN'E ZİYARET

Ziyarette Başsavcı Yeğin, Samsun ve Çarşamba’nın Karadeniz Bölgesinde önemli bir konuma sahip olduğunu vurguladı. Yeğin, “Bizlerinde hizmet verdiği ilçemiz Karadeniz Bölgesinde hem ekonomik hem de ticari ilişkiler anlamında güçlü bir ilçedir. Yıllardır ticaretle kentimizin ekonomisi için çalışan Borsa Meclisini ağırlamaktan mutluluk duyduk” ifadelerine yer verdi.

Ziyaret sonrası görüşlerini dile getiren Yılmaz, “Başsavcımız ile bölgemizin ve Çarşamba’nın ekonomik hayatı ve ticari ilişkilerine dair istişarelerde bulunduk. Özellikle fındık üretimi ve ticareti ile Çarşamba’ya ve Samsun’a sunulan ticari getiri daha da artacak, bunun tüm tarım ürünlerimiz için geçerli olması için çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.


Başsavcı Yeğin’in makamında gerçekleşen ziyarete, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Yönetim Kurulu Üyeleri Sezai Atsan ve Erol Akça, Borsa Genel Sekreteri Sercan Yaşar, Meclis Üyesi Nurettin Öztekin ve Borsa Hukuk Danışmanı Berivan Yaralı iştirak etti.


 

Gerçekleşen ziyaret sonrası Başsavcı Yeğin, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanlığı görevine devam eden Yılmaz ve ÇTB Meclisini tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Yeğin, nazik ziyaretleri için Yılmaz ve Meclisine teşekkür etti.

AdminAdmin