ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 13-12-2022 20:58

Başkan Yılmaz’dan Müdür Çiçek’e İadeiziyaret

Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve ÇTB Meclisi, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek’i makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz’dan Müdür Çiçek’e İadeiziyaret

 

ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek’i makamında ziyaret ederek, ekim ayı başında gerçekleşen seçimlerin ardından kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Müdür Çiçek’e iadeiziyaret gerçekleştirdi.  Ziyarette konuşan Yılmaz, “Emniyet Müdürümüze Borsamıza gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü teşekkür ediyor, Meclisimiz ile müdürümüzü ziyaret ederek, Emniyet Güçlerimizin yanında olduğumuzun bir kez daha altını çiziyoruz” dedi. 

 

Gerçekleşen ziyarete ÇTB Meclis Başkanı Hacı Toraman, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sezai Atsan, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça, Borsa genel Sekreteri Sercan Yaşar, Meclis Üyesi Nurettin Öztekin ve Borsa Hukuk Danışmanı Avukat Berivan Yaralı iştirak etti.

 

Yılmaz ile Çarşamba’nın güvenliğine ilişkin konularda istişarede bulunan Çiçek, “İlçemizde huzur içerisinde yaşanması için teşkilatımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önceki görüşmelerimizde Çarşamba’da yürütülen fındık ticaretinin güvenliği hususunda Borsa Başkanımız Kazım Bey ile istişarelerde bulunmuştuk, bu yıl fındık sezonu içerisinde yok denecek kadar az sayıda hırsızlık vakası yaşadık, denetimlerimiz devam ediyor. Milletimiz bize her konuda ulaşabilir, ihbar hatlarımız aktif bir biçimde çalışıyor” ifadelerine yer verdi.

 

 

AdminAdmin