SİYASET
Giriş Tarihi : 20-04-2023 21:30

BBP İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı düzenlediği iftar programına yoğun katılım sağlandı.

BBP İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı’nın Çarşamba Gökce Düğün Salonun’da düzenlediği iftar yemeğine ,Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı muhtarlarının STK ve partililerin yanı sıra basın mensuplarında katılımı ile gerçekleşen Büyük Birlik Partisi Millet Vekili aday tanıtım toplantısı iftar yemeği ile gerçekleştirildi.

İftardan önce söz alan Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı” Partimizin ilk defa baraj sorunu olmadan seçime gireceğini ve mevcut listeler içinde en yerli ve milli adayın kendisi olduğunu dile getirdi. Avcı, zehir santrali konusunda hem siyasilerin kapısını tek tek çalarak hem de yerelde bütün halkın ve çiftçinin hakkını savunmak için var gücümüzle mücadele ettik ve adalette bu mücadelemizi haklı buldu ayrıca şeker fabrikası ta en başından kapatılmasın diye uğraşırken tekrar faaliyete geçmesi içinde taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk başkaları gibi sadece kameralara poz vermedik. Zehir santralinde ve şeker fabrikası konusunda sizin yanınızda olmayanlar duyuyorum ki kapı kapı oy toplamak için geziyorlarmış. Taktir yüce halkımın ve çiftçimizindir. Bölgemizin tarımsal sorunlarının her platformda dile getirdik.Sizden biriyim bir kardeşinizim bir evladınızım dertlerinizi sıkıntılarınızı biliyorum ve yaşıyorum sizi seçimden seçime hatırlayanlarla bu kardeşinizi bir tutmayacağınızı biliyorum. Şimdi tam zamanı sandıkta herkesin hakkettiği cevabı vereceğinizden eminim.

                İftar programına katılanlarla tek tek ilgilenen Erdal AvcI katılım sağlayanlara ve mazereti olup katılamayanlara teşekkür etti.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin