SİYASET
Giriş Tarihi : 17-02-2024 00:21

BBP’NİN ÇARŞAMBA ADAYI ERTAN SAĞLAM

 Büyük Birlik Partisi(BBP) Çarşamba Belediye Başkan Adayı  önceki dönem eski Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam BBP’nin Çarşamba Belediye Başkan adayı oldu.

BBP’NİN ÇARŞAMBA ADAYI ERTAN SAĞLAM

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve İdareler seçimlerinde Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam oldu. Başkan adayı Ertan Sağlam açıklamalarında şu ifadelere yer verdi ;’’ 31 Mart 2024 yapılacak olan Mahalli ve Yerel İdareler seçimlerinde Genel Başkanımız Mustafa Destici beyin Çarşamba Belediye Başkan Adaylığı görevini tebliğ ederek bizlere bu göreve layık gördüler.

Bu nedenle  Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkan adaylığımı açıklamış bulunmaktayım 2019 yerel seçimlerinde yine Büyük Birlik Partisinden aday olmuş %7 ye yakın bir oy oranı alarak Çarşamba’da ikinci Parti konumuna getirmiştik Çarşamba’da Büyük Birlik Partisi olarak bu seçimler de Çarşambamı’za hizmet etmek için sahada olacağız. Çarşambamızın sorunlarını sıkıntılarını iyi bilen bir adayım şahsım 2019 seçimlerinden bu zamana kadar sahada olan bir adayım.

Bu nedenle 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel İdareler seçimlerimiz başta Ülkemize ve Çarşambamı’za hayırlı olmasını diliyorum.

AdminAdmin