KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 15-09-2023 20:10

BİRGÜN DİZİSİ TANITIM PROGRAMI COŞKULU GEÇTİ

King Yapım Sahibi Hamit Öztürk tarafından organize edilen  yönetmenliğini  Hande Özkan'ın yapacağı BirGün Dizisi ünlü oyuncu Tuncay Akça, Şehnaz Dilan, Tolga Öz ve ana karakter oyuncuları, Dünya Çorumlular Konfederasyonu Başkanı Sayın Metin Akkuş,  STK Başkanları katıldı.

BİRGÜN DİZİSİ TANITIM PROGRAMI COŞKULU GEÇTİ

 

Çorum ve Samsunda çekilmesi planlanan BirGün Dizisi Samsun'da STK Başkanları ve iş dünyasında ki değerli iş adamlarının desteği olursa Tüm Türkiye de ve dünya 'da ayrı bir yeri olması Samsun için çok büyük bir avantaj. King Yapım Sahibi Hamit Öztürk memleketi Samsun ve Çarşamba ilçesini çok sevdiği için burasının kendi için çok büyük bir önemi olduğunu söyledi.
BirGün projesi gün sayıyor!
Seyirciyle buluşmak isteyen BirGün projesi gün sayıyor. King Casting Yapım sahibi Hamit Öztürk ve başrol oyuncuları Haber7 mikrofonlarına dizi hakkında açıklamalarda bulundu.
Çekimlerine 1 Ekim itibarıyla İstanbul'da başlanacak dizi hakkında "Şimdiye kadar izlediğiniz dizileri komple unutun" diyen Öztürk  BirGün için iddialı ifadeler kullandı.

"İLK BÖLÜMDEN İTİBAREN İZLEYİCİLERİ EKRAN KARŞISINA KİLİTLEYECEK"
Toplamda 38 bölümden oluşacak Birgün dizisi için   King Yapım Sahibi Hamit Öztürk "senarist ve yönetmen Hande özkan hocamızın  kaleminden BirGün ilk bölümden itibaren izleyicileri ekran karşısına kilitleyecek bir dizi. 38 bölümlük dizimiz İstanbul'dan başlayıp sonrası tamamen Çorum'da ve anlaşma sağlanırsa Samsunda geçecek bir dizimiz. Çekimlerimize  Ekim  itibarıyla başlıyoruz. Bu konuda büyük destek veren yurudugum yolda yanımda olan  ortağım  Hakan Çelenk e çok teşekkür ederim " dedi.

AdminAdmin