SPOR
Giriş Tarihi : 15-05-2024 18:12   Güncelleme : 15-05-2024 18:14

BÜYÜKŞEHİR’DEN BADMİNTONDA ÇİFTE BAŞARI

Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Badminton Takımı’nın milli sporcuları 8-11 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’da gerçekleştirilen U15 Bulgarian İnternational Şampiyonası’ndan 5 madalya ile dönerken 8-12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Rize’de gerçekleştirilen ve 44 ilden, 500 sporcunun mücadele ettiği 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda kulüpler sıralamasında şampiyon oldu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BADMİNTONDA ÇİFTE BAŞARI


‘BÜYÜKŞEHİR’İN MİLLİ GURURLARI’

Büyükşehir’in milli sporcuları Bulgaristan’dan 5 madalya ile döndü. Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli sporcuları başarılarına bir yenisini daha ekledi.

8- 11 Mayıs 2024 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Svilengrad kentinde yapılan U15 Bulgarian İnternational Şampiyonası’nda ay yıldızlı forma ile Türkiye’yi ve Samsun’u temsil eden Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün milli sporcuları 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Bulgaristan’da müsabakalarını başarıyla tamamlayan Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü milli sporcularının almıştık oldukları dereceler şöyle; Onur Acu tek erkeklerde üçüncü, Onur Acu ve Eren Yaman çift erkeklerde ikinci, Envar Zahir Şener ve İlknur Sezer karışık çiftlerde üçüncü oldular ve ülkeye 5 madalya ile döndüler.

‘ŞAMPİYON SAMSUN BÜYÜKŞEHİR’

12 Mayıs 2024 tarihleri arasında Rize’de gerçekleştirilen ve 44 ilden, 500 sporcunun mücadele ettiği 13 Yaş Altı Türkiye Badminton Şampiyonası’nda kulüpler sıralamasında şampiyon Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü oldu.

Kulüp tarihinde badminton branşının kurulduğu andan itibaren her yıl başarısını giderek artıran Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Badminton Takımı 7 madalya kazanarak Samsun’a bir başarı daha getirdi.

Türkiye Şampiyonası’nda derece giren sporcular şöyle;

 

-Tek Erkeklerde

Erham Cahid Şener - Türkiye 2’incisi

-Çift Erkeklerde

Erham Cahid Şener ve Kaan Erçetin – Türkiye Şampiyonu

Rahmi Kerim Altay ve Yusuf Ocak - Türkiye 3’üncüsü

-Karışık Çiftlerde

Elifnaz Tatar ve Rahmi Kerim Altay - Türkiye Şampiyonu

Yusuf Ocak ve Yağmur Koçak - Türkiye 3’üncüsü

V

AdminAdmin