ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 10-11-2022 20:03   Güncelleme : 10-11-2022 20:06

ÇARŞAMBA ATA'SINI ANDI

Çarşamba İlçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıl dönümü münasebetiyle anma proğramı düzenlendi

ÇARŞAMBA ATA'SINI ANDI

Çarşamba Belediye meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan anma töreni saatler 09.05’gösterdiğinde  iki dakikalık saygı duruşuna geçildi.Tören alanında ve çevresindeki vatandaşların ve araçlarını durdurarak katıldığı saygı duruşunun ardından İstiklal marşı okundu.


Anma proğramı Cemil Şensoy Kültür merkezi'nde gerçekleştirilen proğram İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından öğrencilerin günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okuması ve oratoryo gösterisi yapması, Mustafa Kemal Atatürk’ün dinlediği müziklerin dinletisi ile devam eden program, ödül töreni ile son buldu.

Düzenlenen anma programına Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Kemal Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir,Çarşamba Müftüsü Cemal Uzun ,mülki ve idari amirler,sivil toplım kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri,okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

HABER: AYÇA KURU

AdminAdmin