ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 25-11-2022 21:40

ÇARŞAMBA BELEDİYESİ’NDEN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE HAYIR PROGRAMI

Çarşamba Belediyesi, “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında 26 Kasım Cumartesi günü, saat 13.00’de düzenlediği seminer ve etkinliklerle Çarşambalı kadınlarla buluşuyor.

ÇARŞAMBA BELEDİYESİ’NDEN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE HAYIR PROGRAMI

Çarşamba Belediyesince, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Çarşambalı kadınlara psikolog, psikolojik danışman ve sosyologlar eşliğinde sunumlar gerçekleştirecek. 26 Kasım Cumartesi günü, Delta Park Alışveriş Merkezinde saat 13.00’de başlayacak programda resim, taş boyama ve ahşap boyama atölyelerinde kadınlar kendi ellerinden ürünler oluşturacak.
Çarşamba Belediyesi sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, “Ama'sız, bahanesiz, şiddetsiz bir dünya için Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde hep birlikte ŞİDDETE HAYIR diyoruz. Belediyemiz Psikolog, Psikolojik Danışman ve Sosyologlarımız tarafından bu önemli günde gerçekleştirilecek sunumlarımıza ve kadınlarımızın ellerinden resim, taş boyama ve ahşap boyama atölye çalışmalarımıza davetlisiniz” ifadelerine yer verildi.

AdminAdmin