SPOR
Giriş Tarihi : 21-09-2022 18:51

ÇARŞAMBA KANO TESİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çarşamba Belediyesi tarafından ilçede yapımı süren olimpik standartlarda Türkiye’nin ilk Durgunsu Kano Yarış Parkuru olma özelliğine sahip ‘Çarşamba Uluslararası Su Sporları Tesisi’nde çalışmalar devam ediyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, tesise kazandırılan 25 milyon TL değerindeki Kano Tesisleri Hakem ve Kayıkhane Binasındaki çalışmaları yerinde inceledi.

ÇARŞAMBA KANO TESİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çarşamba Belediyesi ilçede spora ve sporculara yönelik desteğini sürdürmeye, Çarşamba’ya yeni spor alanları ve yatırımları kazandırmaya devam ediyor. Olimpik standartlarda Türkiye’nin ilk Durgunsu Kano Yarış Parkuru olma özelliğine sahip Çarşamba Uluslararası Su Sporları Tesisinde çalışmalar sürüyor.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, geçtiğimiz aylarda imzası atılan  ve 360 günlük bir süreç içerisinde yapımının tamamlanması beklenen 25 milyon 400 bin TL değerindeki, 3 bin 350 metrekarelik bir alanda yapımı devam eden Kano Tesisleri Hakem ve Kayıkhane Binasındaki çalışmaları, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ile birlikte yerinde inceledi.

“Sporun her branşında varız”

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Sporun kenti Çarşamba’mızda ragbiden kanoya, basketboldan tekvandoya her branşta varız. İlçemizde sporcularımızı desteklemeye, Çarşamba’mıza yeni spor yatırımları kazandırmaya devam ediyoruz. Çarşamba’mız kano branşında da güzel başarılar elde eden, yetenekli sporcuları olan bir ilçe. 3 bin 350 metrekarelik bir alana, 25 milyon 400 bin TL değerinde bir Kano Tesisleri Hakem ve Kayıkhane Binası inşa ediyoruz. Bina çalışmalarının yaklaşık 360 günlük bir süreç içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz. İnşallah tesisimiz tamamlandığında ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmış olacağız. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sporcularımıza en iyi imkanları sunmak, Çarşamba’mızı en güzel şekilde temsil etmek en büyük mutluluğumuz” diye konuştu.

 

AdminAdmin