ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 09-02-2023 14:05

Çarşamba Ticaret Borsası’ndan depremzedelere Yardım Eli

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatılmıştı. Kampanya kapsamında Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) da, Meclis üyeleri ile birlikte aldığı ortak karar ile deprem bölgesine temel ihtiyaç malzemelerinden biri olan jenaretör yardımı gönderdi.

Çarşamba Ticaret Borsası’ndan depremzedelere Yardım Eli

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere, geçtiğimiz günlerde ivedilikle yardım kampanyası başlatıldı. TOBB koordinasyonunda başlatılan kampanya kapsamında; ÇTB Meclis Üyeleri tarafından deprem bölgesine, 16 adet elektrik üretici jenaretör gönderilerek yardımda bulunuldu.

Çarşamba Ticaret Borsası tarafından yapılan basın açıklamasında ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz tarafından şu ifadelere yer verildi: “06 Şubat 2023 günü sabaha karşı saat 04.17’de merkezi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olarak tespit edilen deprem, Kahramanmaraş’ın yanı sıra Hatay, Gaziantep, Kilis, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adana illerimizde de yıkıma yol açmıştır. Son değerlendirmelere göre büyüklüğü 7,7 olarak ölçülen bu deprem milletçe hepimizi derin üzüntüye boğmuştur. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, depremin yaralarını sarmak için AFAD koordinasyonunda başlatılan yardım kampanyası kapsamında, 365 Oda ve Borsa ile üyeleri tarafından yapılan yardımlar ve iş makineleri tırlarla deprem bölgesine gönderilmektedir. TOBB koordinasyonunda, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Üyelerinin iş birliğiyle hazırlanan 16 adet jenaretör deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere hazırlanmıştır. İnşallah bugünleri geride bırakacak, yaralarımızı sarmaya gayret edeceğiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

 

AdminAdmin