ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 26-01-2023 22:46

ÇARŞAMBA’DA BIÇAKLI KAVGADA ÖLÜ SAYISI 2’YE ÇIKTI

Çarşamba İlçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada ölü sayısı 2’ye çıkarken olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

ÇARŞAMBA’DA BIÇAKLI KAVGADA ÖLÜ SAYISI 2’YE ÇIKTI

 

Aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan, 4 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgada, olaydan kısa süre sonra hayatını kaybeden Serdar Erkol’un (25) ardından, akşam saatlerinde de Tayfun gün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bıçaklı kavgada ölü sayısı 2 ye çıktı.

Çarşamba polisi olayla ilgili 5 şüpheliyi yakaladı.

Olay, Çarşamba’nın Orta Mahalle, Atatürk Caddesi üzerinde saat 14.00 civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre aralarında husumet olduğu öğrenilen; E.G., Serdar Erkol (25), T.G. ve T.G. Çarşamba Adliyesi’ne giderek M.D., A.Ç., Y.G. ve T.Ç. hakkında şikayetçi oldular.

Adliyeden sonra iki grup Çarşamba Orta Mahalle Atatürk Caddesi üzerinde karşı karşıya geldiler. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Burada M.D. isimli şahıs, Serdar Erkol ve S.E.’ye bıçakla saldırırken A.Ç. ise T.G.’yi bıçakla yaraladı.

2 kişi hayatını kaybetti

Kavganın bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Serdar Erkol, S.E., T.G. ve M.D. ilk müdahalelerinin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Serdar Erkol Çarşamba Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde de Tayfun gün tedavi gördüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bıçaklı kavgada ölü sayısı 2 ye çıktı. Diğer yaralılardan M.D. taburcu olurken S.E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Polis olayla ilgili 5 kişiyi Gözaltına aldı

Meydana gelen olay sonrasında çok yönlü çalışma başlatan Çarşamba Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki kişinin hayatını kaybettiği bıçaklı kavgayla alakalı 5 kişinin ismine ulaştı. Polis, M.D., A.Ç, Y.G., R.A., T.A. isimli şahısları aksam saatlerinde yakaladı, şahıslar savcılık talimatıyla gözaltına alındılar . Şüphelilerin Çarşamba Emniyetinde sorguları sürerken olayla ilgili çok yönlü araştırmanın da devam ettiği kaydedildi.

AdminAdmin