Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
ASAYİŞ

Çarşamba’da İntihar

Çarşamba ilçesinde bir kişi kendini iple asarak intihar etti.

Çarşamba’da İntihar
Paylaş:

Olay Çarşamba ilçesi Konukluk Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.A.(59) henüz bilinmeyen bir nedenle kendilerine ait evin yan kısmında bulunan kurulukta kendini iple astı. M.A.’yı bulan yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

M.A.’nın yapılan ilk kontrollerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, cansız bedeni yapılan savcılık incelemesinin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olay ile alakalı soruşturma sürdürülüyor.

HABER MERKEZİ

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.