GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-10-2023 21:15

 ÇARŞAMBA’DA İSRAİL PROTESTOSU

Çarşambalı vatandaşlar İsrail’in Gazze şehrinde bulunan El-Ehli Baptist Hastanesi’ne yönelik saldırısına Çarşamba Zübeyde Hanım Meydanı’nda tepki gösterdi.

 ÇARŞAMBA’DA İSRAİL PROTESTOSU

 

Memur-Sen Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın Çarşamba Zübeyde Hanım Meydanı’nda İsrail karşıtı düzenlediği protestoya sendika üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da destek verirken, İsrail’e tepki için basın açıklamasını okuyan Memur-Sen Çarşamba İlçe Başkanı Hasan Demir şunları söyledi:

“Bugün Siyonist İsrail’in yaptığı soykırımı lanetlemek, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için alanlardayız. ‘Zulmün olduğu yerde tarafsızlık namussuzluktur’ diyerek, Siyonizme karşı onurluca direnen kardeşlerimize omuz vermek, direnişi selamlamak için buradayız. İkiyüzlü suskunluğa karşı insanlık onurunu haykırmak için buradayız. Soykırımcı Siyonistlerin Filistin’de katliam yaparken susanların kıyameti zorladığı zamandayız. Bugün Filistin’de mazlum kanı üzerine kurulmuş bir rejim var. O şebekeye kimileri devlet diyor. İsrail bir devlet değildir! İsrail, emperyalizm tarafından kurulmuş ve desteklenen bir terör örgütüdür. İsrail, bütün dünyaya kötülük yayan, soykırımcı kanlı bir organizasyondur. Gazze’de çocuklar, kadınlar, ihtiyarlar, insanlık ölüyor! Hastaneler bombalanıyor!

Kan üzerine yükselmiş batı medeniyeti katille aynı safta, ümmette ise birkaç cılız ses! Biz biliyoruz ki Filistin’de can verenler onuruyla şehir oluyor. Dünyanın kötülüğü ise geride kalanların yakasına yapışıyor. Şu vahşetin ortasında kan ve irinden beslenen Siyonistlerin söylediklerine bakın, nasıl bir kötülükle karşı karşıya olduğumuzu daha iyi anlarsınız. Her savaşın bir hukuku vardır. Bütün mahlukatta bir denge vardır! Fakat bu kan ve irinden beslenen örgüt, vahşetini sınırlayacak hiçbir değere, hukuka sahip değil. AB başkentlerinden de İsrail’e destek açıklamaları geliyor peş peşe… Bütün bu zeminde kim tanır uluslararası hukuku, insanlığı!

Onun için sözün bittiği yerdeyiz diyoruz. Onun için dünyanın iyi insanlarına çağrıda bulunuyoruz ‘Bu zulüm bütün dünyayı saracak!’

Filistinli kardeşlerimizin yanındayız, Filistin’in haklı davasının yanındayız. Çünkü biz insanız!”

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin