Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
ASAYİŞ

ÇARŞAMBA’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Çarşamba ilçesinde emniyet güçlerince gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda bir işyerinde yapılan aramalarda 17 bin 560 dal doldurulmuş makaron, 5 kilo 282 gram kıyılmış tütün ve 355 adet boş sigara kutusu ele geçirildi.

ÇARŞAMBA’DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU
Paylaş:

Edinilen bilgilere göre Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğince ekiplerince kaçakçılık faaliyetinin önlenmesine yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir işyerinde yapılan aramada, 17 bin 560 dal doldurulmuş makaron, 5 kilo 282 gram kıyılmış tütün ve 355 adet boş sigara kutusu ele geçirilirken işyeri sahibi A.K. isimli sahsa 5607 SKM suçundan işlem başlatıldı.

HABER MERKEZİ

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.