ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 17-06-2023 00:08

ÇARŞAMBA’DA KAZA 3 ‘Ü AĞIR 9 KİŞİ YARALANDI

Çarşamba ilçesinde minibüsün orta refüjde bulunan aydınlatma direğinin betonuna çarparak takla atması sonucu 3’ü ağır 9 kişi yaralandı.

ÇARŞAMBA’DA KAZA 3 ‘Ü AĞIR 9 KİŞİ YARALANDI

Edinilen bilgilere göre kaza Samsun-Ordu karayolu üzeri Çarşamba ilçesi Turgutlu mevkiinde meydana geldi.Samsunistikametinden Çarşamba istikametine gitmekte olan Mustafa Kemal K. idaresindeki 06 DOF 07 plakalı minibüs sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan ve bir süre önce sökülen aydınlatma direğinin betonuna çarparak betonu yerinden sökerken takla atmaya başladı. Minibüs yaklaşık 20 metre takla attık sonra durdu.

Kaza sonucu minibüs sürücüsü Mustafa Kemal K. ve minibüs içerisinde bulunan Fatma K.(67).Elif Nur K.(3),Medine Nur K.(9),Fatmanur K.(11),Hiranur K.(7),Alpaslan K.(1),Ümit K.(10) ve Kadir K.(14) yaralandı.

Yaralılar bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar Çarşamba Devlet Hastanesi ve Samsun’daki hastanelere sevk edildi.Yaralılardan Mustafa Kemal K..Elif Nur K.(3), ve Medine Nur K.(9),hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle yolda trafik akışı uzun süre tek şeritten sağlanırken, minibüs ve aydınlatma direği betonunun yoldan kaldırılmasından sonra trafik normal akışına döndü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABER:EMİN İNAN

 

AdminAdmin