ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 19-09-2022 23:03

ÇARŞAMBA’DA KORAY AVCI’LI MUHTEŞEM GECEDE AKÜLÜ ARAÇLAR SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Çarşamba Belediyesince düzenlenen Akülü Araç Teslim Gecesi’nde 88 akülü araç sahiplerine ulaştı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle gerçekleşen gecede, sevilen sanatçı Koray Avcı sahne alırken izleyiciler unutulmaz bir akşam yaşadı.

ÇARŞAMBA’DA KORAY AVCI’LI MUHTEŞEM GECEDE AKÜLÜ ARAÇLAR SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Çarşamba Belediyesi tarafından 88 ayrı yaşama iz bırakmak adına, 18 Eylül Pazar akşamı Abdullah Paşa Meydanı’nda düzenlenen Akülü Araç Teslim Gecesi’nde; Hollandalı iş insanı Ron Gezelle tarafından bağışlanan 88 akülü araç vatandaşlara ulaştırıldı. Gecede ünlü sanatçı Koray Avcı dinleyicilerine unutulmaz bir akşam yaşatırken binlerce kişi Koray Avcı şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti. Dj Onur Paskap ve Samsunlu müzisyen Atakan Karadeniz’de gecede dinleyicilere müzik dolu dakikalar yaşattı. Akülü araçlarına kavuşan vatandaşlar Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Hollandalı iş insanı Ron Gezelle ve gecede emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Çarşamba’da birlik ve beraberlik ruhunun her zaman hakim olduğunu dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Her zaman ifade etmekten oldukça gurur duyuyorum. Çarşamba’mız tarihi, doğası, kültürüyle olduğu kadar insanıyla da eşsiz bir kent.  “Burası Çarşamba, burada sevgiyle yaşanır” derken sadece bir slogandan bahsetmiyoruz, Çarşamba’daki insanımızın hayata bakış açısı, birbirlerine olan yaklaşımından da bahsediyorum. Özel bir akşamda hemşehrilerimizle bir aradayız.

Hollandalı iş insanımız Ron Gezelle  sayesinde ülkemize gelen 88 akülü aracı Çarşamba’dan, Samsun’dan Erzurum’dan Manisa’dan ülkemizin çeşitli şehirlerinden gelen hemşehrilerimize teslim ettik. Bu gecede de Koray Avcı’nın birbirinden güzel şarkıları ile eşlik etmiş olduk. Hollandalı iş insanımız Ron Gezelle, sosyal sorumluluk projesinin yürütücüsü Olgun Aydoğan ve sponsorlarımızla birlikte böyle bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum. Bir insanımızın bile hayatına dokunabilmek, yaşamlarında iz bırakabilmek bizler için çok değerli. Bu anlamlı gecede 88 yaşama dokunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum. Çarşamba’mızda çok büyük bir kalabalıkla, çok güzel bir gece yaşadık” diye konuştu.

AdminAdmin