KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 09-07-2023 18:57

” ÇARŞAMBA’DA “KÖYÜMDE ŞENLİK VAR” HEYECANI BAŞLIYOR

Çarşamba Belediyesi, “Köyümde Şenlik Var” diyerek mahalle mahalle dolaşarak, birbirinden güzel etkinliklerle Çarşambalı vatandaşlarla buluşuyor.

” ÇARŞAMBA’DA “KÖYÜMDE ŞENLİK VAR” HEYECANI BAŞLIYOR

Çarşamba Belediyesi tarafından  mahallelerde düzenlenen “Köyümde Şenlik Var” etkinlikleri başlıyor.  Çarşamba Belediyesi, “Köyümde Şenlik Var” programlarıyla ilçenin dört bir tarafında belirlenen 6 ayrı noktada Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 19.30’da çeşitli etkinliklerle vatandaşlarla bir araya geliyor.

Köyümde Şenlik Var programları, 10 Temmuz Pazartesi akşamı Gökçeçakmak İlkolu bahçesinde saat 19.30’da başlayacak. Programın ikinci durağı 12 Temmuz Çarşamba akşamı Çayvar İlkokulu bahçesinde gerçekleşecek. 14 Temmuz Cuma akşamı yapılacak Köyümde Şenlik Var programı ise Allı İlkokulu bahçesinde olacak.

Yapılan etkinliklerle vatandaşlar; çocuk oyunları, palyaço, halk oyunları ekibi, illüzyon gösteri ve yerel sanatçıların sahne performansı gibi aktivitelerle doyasıya eğlenecek, unutulmaz anılar biriktirecekler. Köyümde Şenlik Var ile çocukları sürpriz hediyeler bekliyor.

“Eğlenceyi çocuklarımızın ayağına götürdük

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Köyümde Şenlik Var programlarımız ile çocuklarımıza eğlence dolu aktivitelerle hoş vakitler geçirtecek, hemşehrilerimizle iç içe olacak, bir arada olmanın keyfini eğlenceli bir programla taçlandıracağız. Daha önceki yıllarda da organize ettiğimiz “Köyümde Şenlik Var” programı ile dolu dolu bir yaz programı bizi bekliyor. Yapılan etkinliklerle, çocuk oyunları, palyaço, halk oyunları ekibi ve yerel sanatçıların sahne performansı gibi aktivitelerle doyasıya eğlenecek, hemşehrilerimize unutulmaz dakikalar yaşatacağız. Hemşehrilerimizin ayağına götürdüğümüz şenliklerle mahallelerimiz arasında gönül köprüleri kuracak, insanlarımızla birlik olacağız. “Köyümde Şenlik Var” programlarıyla özellikle çocuklarımızın eğlenceli bir yaz akşamı geçirmesi için programlar düzenliyoruz. Eğlenceyi çocuklarımızın ayağına götürdük, sürpriz hediyeler onları bekliyor. Çocuklarımızın yanı sıra yetişkinlerimizin de katıldığı birbirinden  eğlenceli aktivitelerle küçük-büyük herkesle güzel ve hoş vakit geçireceğiz. Çarşamba Belediyesi olarak tüm gayemiz hemşehrilerimizin yüzünde tebessüm oluşturabilmek ve onların gönüllerine dokunmak” diye konuştu.

AdminAdmin