KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 01-12-2023 20:33

ÇARŞAMBA’DA KÜLTÜR SANATLA DOLU BİR HAFTA

Çarşamba Belediyesi kültür sanat faaliyetleri ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Dünya Engelliler Günü’ne özel hazırlanan “İçimdeki Ben” tiyatro oyunu 2 Aralık Cumartesi günü; “80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar” oyunu ise 4 Aralık Pazartesi günü Çarşambalı seyircisiyle buluşuyor.

ÇARŞAMBA’DA KÜLTÜR SANATLA DOLU BİR HAFTA

Çarşamba Belediyesi kültür ve sanatta öncü olmaya devam ediyor. Çarşamba’da eğitime, spora, sanayiye, istihdama yapılan yatırımların yanı sıra kültür, sanat alanında da birçok faaliyet hayata geçiyor. Dünya Engelliler Günü’ne özel “İçimdeki Ben” tiyatro oyunu 2 Aralık Cumartesi günü seyircisinin karşısına çıkarken; izleyicileri geçmişe götürecek “80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar” oyunu ise 4 Aralık Pazartesi günü Çarşambalılarla buluşuyor.

Ücretsiz etkinliklere tüm vatandaşlar davetli

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Düzenlediğimiz programlarımız ile hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sanatın ve sporun her dalında Çarşamba’mız söz sahibi olsun; çocuklarımız tiyatroya gitmeden, sanatla ilgilenmeden büyümesin istiyoruz. Bu kapsamda ilçemizde ücretsiz olarak düzenlediğimiz etkinliklere yenilerini eklemeyi sürdürüyoruz. Sevgi, her engeli aşar diyerek Dünya Engelliler Günü'ne özel olarak hazırladığımız, 2 Aralık akşamı sahnelenecek, Hüseyin Kurt'un yazıp yönettiği "İçimdeki Ben" isimli trajikomik yetişkin oyununa tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. "80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar" oyunuyla da zamanda yolculuğa çıkmaya hazırlanıyoruz. Ekranların sevilen yüzleri Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın birlikte sahne aldığı; ortak anılarımızla hazırlanmış, 80'li ve 90'lı yıllara ait hatıralarla bezenmiş, sevilen şarkılar ve muhabbetlerle işlenmiş eğlence dolu bir gece hemşehrilerimizi bekliyor. 4 Aralık Pazartesi akşamı nostaljik bir yolculuk için tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.

Çarşamba Belediyesi organizasyonuyla seyirciyle buluşacak oyunlar Cemil Şensoy Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

Dünya Engelliler Günü’ne özel hazırlanan, Hüseyin Kurt’un yazıp yönettiği “İçimdeki Ben”, trajikomik yetişkin oyunu, 2 Aralık Cumartesi saat 19.30’da Cemil Şensoy Kültür Merkezinde sahneleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Hüseyin Kurt’un yanı sıra Semih Cengiz, İsa Bektaş, Nuri Aksan ve Asena Semiz yer alıyor.

Ünlü isimler Faruk Sofuoğlu ve Deniz Oral’ın yer aldığı “80’ler 90’lar Gülümseten Hatıralar” müzikli gösterisi; 4 Aralık Pazartesi saat 19.30’da Cemil Şensoy Kültür Merkezinde seyirci karşısına çıkıyor. Oyunun piyanist koltuğunda Alpay Ünyaylar yer alırken metin yazarlığını ise Göksel Bekmezci üstleniyor.

 

AdminAdmin