ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 25-08-2023 16:52

Çarşamba’da Namaz Çıkışı Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 9 Yaralı

Çarşamba ilçesinde Cuma namazı çıkışı meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken, 3’ü ağır 9 kişi yaralandı.

Çarşamba’da Namaz Çıkışı Silahlı Saldırı: 1 Ölü, 9 Yaralı

Edinilen bilgilere göre Çarşamba ilçesi Melik Mahallesi Melik Camii’nde Cuma namazı sonrasında plakası henüz belirlenemeye bir otomobil ile cami önüne geldiği iddia edilen M.B., C.B. ve M.B. aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı olan Hasan G., Yusuf G., Burakhan G., Basri G.’ye silahla ateş açtı.

Olayda Hasan G., Yusuf G., Burakhan G., ve Furkan U. ağır yaralanırken, Basri G., Fatih S., Nursat G., Bahaettin U., Eyüp S., ve İshak S. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen çok sayıda sağlık ekibi tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, ağır yaralanan Hasan G. kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Yusuf G. ve Furkan A. ise yapılan ilk müdahalelerinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından olay yerinden kaçan M.B., C.B. ve M.B.’nin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

HABER MERKEZİ

AdminAdmin