EĞİTİM
Giriş Tarihi : 01-11-2023 20:36

ÇARŞAMBA’DA ÖĞRENCİLER ÜNİVERSİTE YOLUNDA

Çarşamba Belediyesi eğitime yönelik yatırımları ile öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Halk Eğitim Merkezi paydaşlığında lise mezunu öğrencilere yönelik ücretsiz olarak açılan “TYT-AYT Üniversite Hazırlık Kursları” devam  ediyor. Kursları ziyaret ederek öğrencilere test kitabı seti desteğinde bulunan Başkan Doğan, “Üniversite yolunda gençlerimizin yanındayız” dedi.

ÇARŞAMBA’DA ÖĞRENCİLER ÜNİVERSİTE YOLUNDA

Eğitime yönelik destekleri ile adından söz ettiren Çarşamba Belediyesi, öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor. Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde hayata geçirilen TYT-AYT hazırlık kursları bu yıl da devam ediyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, kurslarda öğretim gören 311 öğrenciyi ziyaret ederek test kitabı desteğinde bulundu.

Çarşamba’da lise mezunu öğrencilerin üniversiteye hazırlanmalarına yönelik ücretsiz olarak açılan ‘Destekleme ve Yetiştirme Kursları”ndaki öğrencilere yönelik ziyarette; Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve Çarşamba Halk Eğitim Müdürü Ahmet Çiçekdenk yer aldı.

“Gençlerimizle gurur duyuyoruz”

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Birçok fakülte ve meslek yüksekokuluna ev sahipliği yaptığımız ilçemizde; bizim gençler üniversite için çalışıyor.  Belediyemiz ve Çarşamba Halk Eğitimi Merkezimiz katkılarıyla açmış olduğumuz, Cemil Meriç Ortaokulunda lise mezunlarımıza yönelik devam eden "TYT-AYT Hazırlık Kursları"mızı; Kaymakamımız Sn. Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Mustafa Özdemir ve Halk Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet Çiçekdenk ile birlikte ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldik. Eğitim kenti Çarşamba’mızda, üniversite yolunda çalışan gençlerimizin her zaman yanındayız. Kurslarımızda eğitim gören 311 öğrencimize sınava hazırlık kaynak kitaplarımızı da teslim ettik. Çarşambalı gençlerimiz, üniversiteli olsun, ülkemizin dört bir tarafında mesleklerini layıkıyla yaparak Çarşamba’mızı temsil etsinler istiyoruz. Kurslarımızda bu zamana kadar öğrenim gören yüzlerce öğrencimiz üniversiteli oldu. Tıp Fakültesinden Mühendislik Fakültesine öğrencilerimiz öğrenim görüyorlar. Bu yıl da kurslarımız devam ediyor. İnşallah bu sıralarda üniversite hayali için çalışan gençlerimiz gelecek yıl üniversite sıralarında oturacaklar. Üniversite yolunda şimdiden gençlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

AdminAdmin