ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 16-09-2022 19:12

Çarşambalılar Derneği’nden Engelliler Derneği’ne Anlamlı Ziyaret

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Diş Hekimi Hüseyin Avni Özdemir ve Dernek Yönetimi, Çarşamba Bedensel Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Mustafa Uçak ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Çarşambalılar Derneği’nden Engelliler Derneği’ne Anlamlı Ziyaret

Ziyarette Dernek Başkanı Mustafa Uçak’tan dernekte yürütülen faaliyetler ve dernek üyeleri hakkında bilgiler alan Özdemir ve heyeti, Uçak ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Engelliler Derneği’nde gerçekleşen ziyarette, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dt Hüseyin Avni Özdemir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Soner Sezgin ve Yönetim Kurulu Üyesi Eczacı Ömer Bir yer aldı.

Çarşamba’nın STK’ları Her Zaman Dayanışma İçinde

Her bireyin engelli adayı olduğunu dile getiren ve bu hassasiyete sahip bireyler olarak empati kurmayı unutmamız gerektiğini ifade eden Özdemir, “Çarşamba’da varlığını sürdüren Sivil Toplum Kuruluşları olarak birbirimizle her zaman dayanışma içerisindeyiz, bugün Çarşamba Bedensel Engelliler Derneğimizi ziyaret ederek dernek başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle bir araya geldik. Dernek üyelerimiz ile bir araya gelmiş olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, engelli evlatlarımızı büyük bir sabır ve fedakârlıklarla büyüten kıymetli ailelerine teşekkür ediyoruz.  Bu fedakarlığa ortak olan ve ilçemizdeki engelli vatandaşlarımızın yaşam şartlarını kolaylaştırmak adına faaliyetler yürüten Çarşamba Bedensel Engelliler Derneğimizi kutluyorum” dedi.

AdminAdmin