ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 01-03-2023 18:10

ÇARŞAMBALILAR VAKFI'NDAN TEŞEKKÜR

Samsun Çarşambalılar Vakfı'nda yönetim kurulu başkanlığını bırakan Sadettin Sarıoğlu'na vakıf mütevelli heyeti tarafından teşekkür yemeği düzenlendi.

ÇARŞAMBALILAR VAKFI'NDAN TEŞEKKÜR

Samsun'da 2021 yılında kurulan Samsun Çarşambalılar Vakfı yönetim kurulu başkanı Sadettin Sarıoğlu, kurucu başkanlığını yaptığı yönetim kurulu başkanlığından ayrılma kararı aldı. Sarıoğlu için, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde teşekkür yemeği düzenlendi. Gecenin açılış konuşmasını yapan Çarşambalılar Vakfı Başkan Yardımcısı Savaş Gömeç, gecenin düzenlemesine katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, ''Sadettin Sarıoğlu başkanımızın yıllardır bu derneğe ve kurulduğu günden bu yana vakfımıza büyük emekleri olmuştur. Yaptıklarını anlatmaya zaman yetmez. Derneğe kazandırılan ikinci binanın alımında çok büyük emek vermiştir. Bu süreçte onu ve bizleri yalnız bırakmayan, vakfın kuruluşunda bizleri yalnız bırakmayan ve bundan sonra bırakmayacak olan herkese minnettarız. Çarşambalılar Vakfı'nda bundan sonra görev alacak herkesin amacı kültürel ve ekonomik yönde ilçemizin kalkınması, şehirdeki birlikteliğin arttırılması, aramızdaki dostluğun tesis ve daim edilmesi noktasında çalışmalarını sürdürecektir. Bayrağı kimin taşıdığının bir önemi yok. Mütevelli heyetimizin sevgi ve saygıyla, cemiyet ve camiamızın gelişmesi noktasında başardığı güzel işler, yapacağı güzel çalışmalar Sadettin Sarıoğlu başkanımıza verilecek en güzel hediye olacaktır. Bizleri kırmadan bu geceyi paylaşmak için gelen herkese vakfımız adına teşekkür ediyoruz'' dedi.

SARIOĞLU DUYGULANDI
Çarşambalılar Vakfı Başkanı Sadettin Sarıoğlu ise duygu dolu anlar yaşadığı konuşmasında geceyi organize eden ve katılan herkese yürekten teşekkür ettiğini belirterek, ''33 yıl Çarşambalılar Derneği'nde hemşehrilerimiz adına çalışmalar yaptık. Bu geceyi organize eden özellikle çocukluk arkadaşım eski milletvekilimiz Cemal Alişan, dostum Çarşamba Ticaret Borsası Başkanımız Kazım Yılmaz'a, Çdernekte bana yönetim kurulunda yer veren Selçuk Dündar hocama, her zaman yanımda olan kardeşim Savaş Gömeç'e özellikle teşekkür ediyorum. Dernek işlerinde aileme çok vakit ayıramadım. Onlarda haklarını helal etsinler. Herkese teşekkür ediyorum'' dedi. Konuşmaların ardından Sadettin Sarıoğlu masaları tek tek gezerek herkesle biraraya geldi. 

SARIOĞLU'NA PLAKET, SAAT VE TESBİH
Gecenin sonunda Başkan Sarıoğlu'na vakfa ve derneğe verdiği hizmetlerden dolayı hazırlanan teşekkür plaketi protokol üyeleri tarafından, kol saati vakıf mütevelli heyeti tarafından, tesbih ise birlikte görev yaptığı vakıf yönetim kurulu üyeleri tarafından sunuldu. Yemeğe Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve eşi Gülay Deveci, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, eski Çarşamba ve Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, vakıf mütevelli heyeti, yönetim kurulu üyeleri ve vakıf üyeleri katıldı.

 

 

AdminAdmin