SPOR
Giriş Tarihi : 28-03-2023 20:41

ÇARŞAMBASPOR DERBİYE HAZIR

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çarşambaspor, Samsun derbisinde kazandığı Karasamsunspor maçından sonra bir başka Samsun derbisi Samsun Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

ÇARŞAMBASPOR DERBİYE HAZIR

Çarşambaspor’da Karasamsunspor maçında kırmızı kart gören Vijdan dışında eksik bulunmazken maçla ilgili açıklama yapan Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Bugün son antrenmanımızı gerçekleştirerek kampa girdik.

Takımımızda kırmızı kart cezalısı takım kaptanımız Vijdan dışında eksiğimiz yok. Karasamsun maçından sonra Samsun Büyükşehir Belediyespor maçına odaklandık ve galibiyet için çalışmalarımızı sürdürdük. 100 yıllık tarihe sahip bir kulübüz ve bu sezon takımımızı hak ettiği profesyonel lige çıkarmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Liderle aramızda 5 puan fark var ve 3 puanlı sistemde ikili averajda öndeyiz.

 

Taraftarlarımızın da desteği ile ligin sonunda şampiyon olup play-offlara kalacağız. Maç maç ilerliyoruz ve 9 maçtır da kaybetmeyerek aslında hedefe ne kadar odaklandığımızı gösteriyoruz” diye konuştu.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin