SPOR
Giriş Tarihi : 29-01-2023 15:52

ÇARŞAMBASPOR GALİBİYETLE BAŞLADI.

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta Mücadele eden Çarşambaspor kendi saha ve seyircisi önünde ligin ikinci yarısının ilk maçında  Cumhuriyet Üniversitesi'ni  3-0'lık net skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

ÇARŞAMBASPOR GALİBİYETLE BAŞLADI.

Çarşamba Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmadan Yeşil-Beyazlı ekip her iki devrede bulduğu gollerle sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Maça taraftarınında yoğun desteği ile başlayan Çarşambaspor  maçın ilk dakikalarında ani atakla rakip Cumhuriyet Üniversitesi kalesine yüklendi.Maçın 3.dakikasında kontra atakla rakip kaleye giden Yeşil Beyazlı ekip İlyas Sarı’nın attığı golle 1-0 öne geçti.Rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor dakika 40’da Muhammet Enes Demir’in attığı golle 2-0 öne geçti.İlk yarıda başka gol olmayınca Çarşambaspor soyunma odasına 2-0 üstünlükle girdi.

Maçın ikinci yarısında oyundan düşmeyen Çarşambaspor sağlı ve sollu atakları ile kaleye yüklenerek gol arayışları içerisine girdi.Maçın 83 dakikasın’da Emre Baysal’ın attığı harika gol ile 3-0 öne geçti.Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Çarşambaspor bu skorla ikinci devreye galibiyetle başlayan takımlardan oldu.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin