SPOR
Giriş Tarihi : 11-03-2023 15:11

ÇARŞAMBASPOR LİDERE HAZIR

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor yarın deplasmanda karşılaşacağı Tokat Belediye Plevnespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

ÇARŞAMBASPOR LİDERE HAZIR

Teknik Direktör Mehmet Seçkin idaresinde Çarşamba Adapark Spor Kompleksi’nde Tokat Belediye Plevnespor maçının son taktik antrenmanını yapan Çarşambaspor, hazırlıklarını tamamladı.


PUAN FARKI 2’YE DÜŞECEK
Lig lideri Tokat Belediye Plevnespor’un 5 puan gerisinde yer alan Çarşambaspor, yarın çıkacağı karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamlarken maçla ilgili açıklama yapan Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Ligin ikinci yarısının başlaması ile birlikte çıktığımız 4 karşılaşmayı kazandık ve şampiyonluk yarışında iddiamızı arttırdık. Rakiplerimizin puan kayıpları ile birlikte lider Tokat Belediye Plevnespor ile puan farkımız da 5’e düştü. Perşembe gününden itibaren de Tokat Belediye Plevnespor karşılaşmasına hazırlanmaya başladık. İnşallah bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak puan farkını 2’ye düşüreceğiz. Tüm hazırlıklarımızı buna göre yaptık” şeklinde konuştu.


TAM KADRO
Yarın deplasmanda Tokat Belediye Plevnespor ile karşılaşacak olan Çarşambaspor’da sakat veya cezalı oyuncu olmadığı ve Çarşambaspor’un yarın sahaya tam kadro ile çıkacağı öğrenildi.

AdminAdmin