SPOR
Giriş Tarihi : 19-03-2023 18:04

ÇARŞAMBASPOR'DA 4 GOL 3 PUAN

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, kendi saha seyircisi önüde UlubeyBelediyespor’u 4-1 yenerek sahadan galip ayrılan taraf oldu.

ÇARŞAMBASPOR'DA 4 GOL 3 PUAN

Çarşamba Şehir Stadyumunda oynanan müsabakaya iyi başlayan Yeşil Beyazlı ekip rakibine karşı kontra ataklarını sürdürerek gol arayışları içerisine girdi.Maçın ilk başlarında dakika 6’yı gösterdiğinde Muhammet Enes’in golü ile 1-0 öne geçti.Bu golden sonra oyunu bırakmayan Çarşambaspor sağlı ve sollu kontra atakları ile rakip kaleye yüklenerek ikinci gol arayışları içerisine girdi..İlk yarıda başka gol olmayınca yeşil beyazlı ekip soyunma odasına 1-0’lık üstünlükle girdi.

Maçın ikinci yarısında da  ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor rakip UlubeyBelediyespor kalesini adeta ablukaya alarak gol pozisyonları içerisine girdi.Maçın 51.dakikasında Yeşil Beyazlı ekip bu sefer Ahmet Hasan İmer ile bulduğu golle durumu 2-0’a getiren golü kaydetti.Bu golden hemen 3 dakika sonra kontra tağa çıkan Çarşambaspor yine dakikalar 54.gösterdiğinde Ahmet Hasan İmerin attığı golle durumu 3-0 getiren goplü kaydetti.Dakika 90 gösterdiğinde UlubeyBelediyespor kontra atakla topu filelerle buluşturarak farkı 2’ye indiren golü kaydetti.Oyunda hakimiyeti elinde tutan Çarşambaspor dakika 90+4 ‘de Mert Aktaş ile bir gol daha bularak skoru 4-1’e getiren golü kaydetti.

Bu golden sonra başka gol olmayınca Çarşambaspor rakibi UlubeyBelediyespor’u 4-1 yenerek sahadan galip ayrılan taraf oldu.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin