SPOR
Giriş Tarihi : 08-03-2023 17:48

ÇARŞAMBASPOR’DAN 4-1 KERE MAŞALLAH

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, kendi saha seyircisi önüde 1926 Bulancakspor’u 4-1 yenerek sahadan galip ayrılan taraf oldu.

ÇARŞAMBASPOR’DAN 4-1 KERE MAŞALLAH

Çarşamba Şehir Stadyumunda oynanan müsabakaya iyi başlayan Yeşil Beyazlı ekip rakibine karşı kontra ataklarını sürdürerek gol arayışları içerisine girdi.Maçın ilk yarısında sağlı ve sollu atakları ile rakip kaleye hücüm eden Çarşambaspor kontra ataklarında dakika 40 gösterdiğinde Muhammet Enes’in golü ile 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra oyunu bırakmayan Çarşambaspor’da bu sefer dakika 42 gösterdiğinde Mert Yıldırım’ın ceza sahası dışından füzesi top ağlarla buluşurak skoru 2-0 getiren golü kaybetti.İlk yarıda başka gol olmayınca yeşil beyazlı ekip soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle girdi.

Maçın ikinci yarısında da ataklarını sıklaştıran Çarşambaspor rakip 1926 Bulancakspor kalesini adeta abulkaya aldı.Maçın 65.dakikasında 1926 Bulancaksporlu oyuncu Oktay topu ağlara göndererek aradaki farkı 1’e indiren golü kaydetti.Oyunda hakimiyeti eline alan Çarşambaspor atakları ile adeta gol arayışları içerisine girdi.Maçın 86.dakikasında bu sefer sahneye Mert Aktaş çıkarak topu ağlara göndererek durumu 3-1 ‘e getiren golü kaybetti.Bu golden hemen 1 dakika sonra ani atak şansını yakalayan Çarşambaspor dakika 87’de Mert Aktaş ile bir gol daha bularak skoru 4-1’e getiren golü kaydetti.

Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Çarşambaspor 37.puanla zirve takibini kovalamaya devam ediyor.

HABER:EMİN İNAN

 

 

 

 

AdminAdmin