SPOR
Giriş Tarihi : 24-01-2023 20:05

ÇARŞAMBASPOR'DAN 5'İ BİRYERDE

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, kadrosunu 5 takviye ile güçlendirdi.

ÇARŞAMBASPOR'DAN 5'İ BİRYERDE

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonun ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Çarşambaspor, ikinci yarı hazırlıklarını Adapark Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Mehmet Seçkin idaresinde sürdürürken, kadroya 5 oyuncu transfer edildi.

Çarşambaspor, 3. Lig takımlarından Şile Yıldızspor’dan Ali Emre Erhal, 3. Lig takımlarından İlyas Sarı, BAL Ligi takımlarından Gönen Belediyespor’dan Emre Baysal, Özçamdibispor’dan Enes Erdal İç ve Talas Gücü Belediyespor’dan Uğurcan Gülay’ı kadrosuna katarak sözleşme imzaladı.

Çarşambaspor’da Serkan Bozkurt, Deniz Boztepe, Muhammet Çetin ve Özkan Duman ile de yollar ayrıldı.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

İkinci yarı hazırlıklarının iyi geçtiğini dile getiren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım ise, “Ligin ilk yarısını üçüncü sırada bitirdik ve ardından transfer çalışmalarımıza başladık. Bu çalışmalarımız neticesinde de ikisi 3. Lig ve 3’ü BAL Ligi’nden olmak üzere 5 oyuncu ile kadromuzu güçlendirdik. Pazar günü ligin ikinci yarısının ilk maçında kendi sahamızda Cumhuriyet Üniversitesi’ni ağırlayacağız. İkinci yarı hazırlıklarımız gayet iyi geçti ve Pazar günü ligin ikinci yarısına da galibiyetle başlamak istiyoruz. Sezon başında söylediğimiz gibi bizim amacımız şampiyon olmak ve inşallah sezon sonunda da taraftarlarımızın da desteği ile şampiyon olacağız” şeklinde konuştu.

AdminAdmin