ÇARŞAMBA
Giriş Tarihi : 09-02-2023 20:21

ÇTSO YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

Çarşamba İlçe Kaymakamlığı,Çarşamba Belediye Başkanlığı ve Çarşamba  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedeler için başlatılan yardımlar kapsamında yardım tırları  depremzedelere teslim edilmek üzere yola çıktı.

ÇTSO YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI

Çarşamba İlçe Kaymakamlığı,Çarşamba Belediye Başkanlığı ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası tarafından  toplanan yardımlar neticesinde  2 tır ile 3  Konteynır 1 tırda gıda ve kıyafet malzemeleri Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr.Şükrü Yıldırım,Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan,Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan  Sonkaya,Yönetim kurulu ve Meclis üyelerinin katılımıyla depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

Yaşanan bu felaketin üstesinden gelmenin dayanışma ile mümkün olacağını vurgulayan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya, “Gün birlik olma günü. Deprem, dünyanın genelinde olmak üzere ülkemizde de büyük felaketlere neden olan bir afet türüdür. Deprem'i hisseden herkese büyük geçmiş olsun. Allah'ım beterinden korusun bizler depremi yaşayan kardeşlerimiz için elimizden gelen bütün yardımları yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Depremde yaralı olaraka kurtulan  vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum ölenlere Allahtan rahmet diliyorum” dedi.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin