SİYASET
Giriş Tarihi : 08-05-2023 18:47

ERDAL AVCI'YA AVUT ŞENLİKLERİNDE YOĞUN İLGİ

Samsun'un Salıpazarı ilçesine bağlı Avut Mahallesi'nde 22'nci Hıdırellez Şenlikleri yapıldı. Şenliklere yerel sanatçılar, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

ERDAL AVCI'YA AVUT ŞENLİKLERİNDE YOĞUN İLGİ


Avut Mahallesi Hıdırellez Şenlikleri'ne katılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, CHP Samsun Milletvekili Adayı Opr. Dr. Murat Çam ve İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Dr. Ahmet Karkucak'a teşekkür etti.

BBP Milletvekili Adayı Erdal Avcı, Ayvacıklı öğrencilerin üniversite sınavına hazırlanırken, dershaneye gitmeye parası olmadığı için hazırlık kitabı bulamadığını ve fotokopi çektirmek zorunda kaldığını hatırlattı. Erdal Avcı, Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci'nin Ayvacıklı gençlere sıfır üniversite hazırlık kitapları temin ettiğini söyledi.

BBP'li Erdal Avcı, şöyle konuştu; "Eğer her kim bir katıksız Türk arıyorsa, kanı bozulmamış saf kan bir Türk arıyorsa önce Alevi Bektaşi'ye gelmeli. Öz Türkler; Aleviler ve Bektaşilerdir. Onlar Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine gönülden bağlı vatansever insanlardır. Önümüzdeki seçimlerde Samsunlular diyorlar ki; ey yukarıdakiler! Bize gönderdiğiniz yemekler, midemizde gastrit yaptı, ülser yaptı. Kusura bakmayın ama artık biz Samsunlular önümüze koyduğunuz kendi evlatlarımızı vekil yapacağız. BBP'li adayınız ben Erdal Avcı olarak İYİ Partili Dr. Ahmet Karkucak ve CHP'li Opr. Dr. Murat Çan'a başarılar diliyorum. Allah'a emanet olun."

AdminAdmin