SAĞLIK
Giriş Tarihi : 15-10-2022 17:49

ERHAN ASLAN’A AİT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Çarşamba İlçesinde Diş Hekimi Erhan Aslan’a ait Özel Ağız ve Diş Muayenehanesi gerçekleştirilen görkemli açılış töreni ile hizmet vermeye başladı.

ERHAN ASLAN’A AİT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİNE GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Çarşamba İlçesi Orta Mahalle Şehit  Ast.Tuncay Kocabaş sokak üzerinde bulunan Erhan Aslan’a ait Özel Ağız ve Diş Muayenehanesi açılışına,Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım,Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan,muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesi öncesi Özel Ağız ve Diş Muayenehanesi Diş Hekimi Erhan Aslan’a ve ilçeye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak başarı dilediler.Kurdeleyi  Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım,Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Diş Hekimi Erhan Aslan açılış kurdelesini keserek hizmete açtılar.Açılış sonrası protokol üyeleri Ağız ve Diş Muayenehanesi gezerek Diş Hekimi Erhan Aslan’dan bilgi aldılar. Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç.Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan,Diş hekimi Erhan Aslan’a Çarşamba’nın simgesi olan 8 köşe kasket ve Yumurta topuk ayakkabı minyatürü hediye ettiler.

Açılış yapılan ikramların ardından son buldu.

Medya Çarşamba Haber Sitesi olarak Diş hekimi Erhan Aslan’a başarılar dileriz.

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin