Advert
Advert
Medya Çarşamba
Medya Çarşamba
ÇARŞAMBA

GENEL BAŞKAN DEMİR’DEN BAŞKAN TAŞAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Tolgahan Demir'den Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası'na Teşekkür Ziyareti

GENEL BAŞKAN DEMİR’DEN BAŞKAN TAŞAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Paylaş:

9 Haziran'da gerçekleştirilen seçimlerde Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanlığına seçilen Tolgahan Demir, seçim sürecinde kendisine destek veren Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ümit Taşan'ı ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Çarşamba Göl Restaurant'ta gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Başkan Tolgahan Demir, şu ifadeleri kullandı:

"9 Haziran'da gerçekleştirdiğimiz Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu seçimlerinde desteklerini esirgemeyen ve fFederasyonumuzun Yönetim Kurulu üyemiz olan  Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası Başkanımız Sayın Ümit Taşan'a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde sektörümüz için çalışmaya devam edeceğiz."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ümit Taşan ise, Genel Başkan Tolgahan Demir ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni görev dönemlerinde başarılar diledi.

Ayrıca Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Tolgahan Demir ve Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ümit Taşan ve yönetim kurulu üyeleri sektörde sıkıntıları ele alarak fikir alış verişinde bulundular.

Çarşamba Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ümit Taşan, Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Tolgahan Demir’e Çarşambaspor atkısı,Çarşambamızın simgesi olan sekiz köşe kasket ve yumurta topuk ayakkabı hediye etti.

HABER:EMİN İNAN

Bu haber Medya Çarşamba tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ÇARŞAMBA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.