SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2023 15:59   Güncelleme : 23-01-2023 16:07

HARUN KAYA MHP ÇARŞAMBA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ATANDI

Milliyetci Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı, Çarşamba,Atakum ve Tekkeköy ilçe başkanlarının görevden alındığını ve yeni atanan ilçe Başkanları ile ilgili açıklama yaptı.

HARUN KAYA MHP ÇARŞAMBA İLÇE BAŞKANLIĞI’NA ATANDI

Milliyetci Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada,MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün,MHP Atakum İlçe Başkanı Murat Akoğlu ve MHP Tekkeköy İlçe Başkanı Köksal Kısa’nın  MHP genel Merkezi tarafından görevden alındığını,ayrıca görevden alınan İlçe Başkanlarının yerine getirilen İlçe Başkanlarıda belli oldu.

3 ilçeye atanan İlçe Başkanları ise şu şekilde ,MHP Çarşamba İlçe Başkanlığı’na Harun Kaya,MHP Atakum İlçe Başkanlığı’na Metehan Yusufoğlu ve MHP Tekkeköy İlçe Başkanlığı’na Hakan Süzer’in atandığını belirtti.Yeni atanan İlçe başkanları önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacağı öğrenildi.

MHP Çarşamba İlçe Başkanlığına atanan İş adamı, Çarşamba Belediyesi MHP önce ki dönem meclis üyesi, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Harun Kaya’nın önümüzdeki günlerde görevi devralması bekleniyor.

 

 

HABER:EMİN İNAN

AdminAdmin